AKTUELNO

Zbog nje je bio spreman na sve!

Kada je pevačica Goca Tržan, 2001. godine zakazala svoj koncert u Sava Centru, njen tadašnji dečko, biznismen Dejan Dragojlović odlučio je da kupi sve karte za ovaj koncert kako bi Goca pevala samo za njega. Nakon toga oglasio se i Gocin tadašnji menadžer Gane Pecikoza i istakao da je to urađeno zbog marketinga.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: ŽIVOT JE NIJE MAZIO! Anabela se sad RAZVELA, prvi dečko joj je POGINUO u ratu, imala je TUMOR na dojci, a nakon Luninog rođenja usledio je PAKAO! (FOTO)

Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

U tom trenutku ja sam izdala album ''Želim da se promenim''. Radila sam utorak, sredu, četvrtak, petak, subotu i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - dodala je tada Goca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASPLAKAO POLA SALE! Teodorin brat Sava Džehverović progovorio o veridbi koja je dirnula sve, pa OTKRIO KAD ĆE SVADBA! (VIDEO)

Pevačica je sa Ganetom prekinula saradnju nakon njegovih izjava o njenim marketinškim potezima, a osim što joj je on bio menadžer, Gane je Goci bio i kum. Inače, Dragojlović je bio hapšen u okviru akcije "Kraba", a 2016. godine oslobođen je optužbi da je navodno imao malverzacije sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju.

Pink.rs

#Goca Tržan

'